Navštíveno 5497x

06.10.2008, 15:18 |
relax pekne barevne sladeny :)

06.10.2008, 15:20 |
trlon pěkný.
pekny decentni - sladeny :))

06.10.2008, 15:31 |
SIS Moccc pěkný :-))
pekny, decentni, barvy sedej uplne vsude, vyrazna barva upouta pozornost, zadna nudna cerna. za me vzhled super
Jo, jo to vypada slusne, akorat ten design ozvucnice, trochu kopie Tunera...

06.10.2008, 16:37 |
fabi mě se to moooc líbí :-)
Lucass: Kdepak, TUNER tam má nerezový výpalek, tak trochu to připomíná mojí instalaci, ale já proti tomu nic nemám a mě se to líbí.
Majk-fox - co to máš za typ radia prosim tě? takový podsvícení by se mi taky líbilo. díky, jo a máš to fakt pěkný a ještě si zachoval něco z kufru :)
Lucass: Já nikoho nekopíruju, nevím ani co má Tuner za instalaci. Je to můj návrh.:-)
Tuner: Pošli foto ať porovnáme:-)
Jinak sem moc rád, že se líbí. Konečně něco,co mě snad vydrží. Jinak hraje to moc pěkně, vylezly kontury basa bicí krásně čitelné.Dokáže i hezky zatlačit, myslím, že Select vede žebříček vyšší třídy v čas. car a hifi po právu. Kompa mě nepřekvapily, protože sem věděl co od nich čekat a nezklamaly dle mého předčí i konkurenty vyšších tříd, co sem měl možnost porovnat. Jinak rádio DEP-P55BT.
Majk-fox: Neke, že mojí instalaci neznáš, byl jsi jeden z těch kdo mě to chválil:
[ Link ] :-D
ale jak říkám, já s tím problém nemám.

06.10.2008, 17:53 |
Lucass | Upraveno: 2008-10-06 17:53:57
Tuner#2 =o) Jinak sorry, tebe jsem prave myslel akorat mi utekla ta dvojka, Tuner vubec nevim co ma =o)

06.10.2008, 18:22 |
DaveX Pěkná práce :) se ti i vleze do kufru taška s rohlíkama tak to je v pohodě :) hezky sladěné barvy a fakt povedená instalace.. By mně zajímal akorát řez té bedny jak to máš uvnitř uspořádané..
Fakt že jo ,máš to moc pěkný ,nejvíc mě dostal ten voltmetr- 19 moc neznám ale nebyla tam náhodou taková nepodstatnost jako mřížka ventilace? :-)
moc dobré!!! gratulace, krásná práce...
decentne a zaroven pekne, gratulujem:)
Také pochválím, líbí. Ty barvy jsou super. Jak hraje ten sw?
Tuner: Jo tohlé, já sem tady už pochválil tolika instalací:-) No možná se tomu trochu podobá:-)
Trueno: Ne ne, já tam topení nemám, je tam jen záslepka, tak sem zatím nouzově vyřešil takto, stejně to je jen neorigo záslepka.
Hezký, vše dobře sladěné do černé a červené. Jak to hraje?

07.10.2008, 15:48 |
Kesam Pěkné.

10.10.2008, 22:10 |
drakulec | Upraveno: 2008-10-10 22:17:46
taky musim uznat,ze decent a parada!Koberec snad drzi jak ma...
Jen ten příspěvek je už 2 roky starý...